Vertical Öntözőszett – max 9db modulra

7,990 Ft

Légy hatékonyabb a növényeid öntözésénél.

Kategória:

Az öntözőrendszer

Az egyenletes öntözés hihetetlenül fontos a növények egészséges növekedéséhez, ezért is hoztuk létre a  öntözőrendszert, mely lehetővé teszi a növények helyes és rendszeres gondozását, bármilyen erőfeszítés nélkül.

Csepegtető öntözőrendszer készlet  Vertical-hoz

Ez a készlet 27 növény öntözésére alkalmas (azaz 9  Vertical modul x 3 ). Az öntöző rendszer egy 6,5 mm külső átmérőjű, 3 csepegtetővel ellátott mikro-csőből áll, mely minden egyes modulon keresztül fut egy körkörös klipen (belső átmérő 9 mm), mely a modulok összekötésére szolgál, mialatt a cső teljesen rejtve marad. Az öntözőrendszer telepítése után a csepegtető rendszer kialakításához egy manuális (5 liter) permetezőt kell illeszteni a 1,5 m hosszú csőhöz (a cső a csomag tartalma). Abban az esetben, mikor a felhasználó nagyobb kényelemre vágyik, az öntöző készlet automatizálható és közvetlenül a fő vízvezetékhez csatlakoztatható. Ehhez egy programozóra, egy műtrágya elosztóra és egy szűrőre/nyomásszabályzóra van szükség.

Adatlap:

Értékesítési egység: szett 3 vertical szett egybeépítéséhez
Tartalma: Mikro csöpögtető szerelvények:
1 db elzáró, 6 db toldó, 7 db “T” , 1 db kereszt, 2 db könyök, 10 db végdugó, 9 db méretre vágott mikro csep cső, 8 db méretre vágott mikro cső ( 17,5 cm), 3db méretre vágott mikro cső (4 cm), 1 db méretre vágott mikro cső ( 150 cm)
Technikai adatok: Csepp adagolók távolsága: ~20 cm
Átfolyás: 1,5 L/h
Csatlakozók tipusa: tüskés