Intelligens föld 5 kg

1,790 Ft

Az Intelligens föld egy természetes összetevőket tartalmazó, azonnal használatra kész virágföld.

Az Intelligens föld egy természetes összetevőket tartalmazó, azonnal használatra kész virágföld. Magyar mikrobiológusok, illetve növénytermesztési szakemberek professzionális fejlesztése. Innovatív összetételének köszönhetően a növények 50%-kal kevesebb tápanyag utánpótlást igényelnek és a nedvességet kétszer annyi ideig megkötik, mint a megszokott földkeverékekbe ültetve. A kifejlesztett természetes összetevőknek köszönhetően a kiszökő párát elzselésíti, így alaposabb és hosszabb felszívódást biztosít a növények gyökerénél, mivel a nedvesség elpárolgását megakadályozza, ám a levegőt átengedi. Ezáltal javul a tápanyagok hasznosítása a növények számára, az intelligens mikrokristályok a talajban elhelyezkedve kötődnek mind a talaj szemcséihez, mind pedig a növény gyökeréhez. Biogazdálkodásokban is használható professzionális virágföld. Felhasználási terület és mód: Univerzális ültetőközeg beltéri és kültéri, virágzó és fűszernövényekhez egyaránt.

Szavatosságát korlátlan ideig megőrzi

Használati utasítás:
Bontsa ki a csomagot, amely tartalmazza a komposztot és a mikrokristályos összetevőt. A komposztot keverje össze a csomagolásban talált kis zacskóban lévő intelligens anyaggal. FONTOS! A tápanyag és víz utánpótlás intenzitását csökkentsük a megszokott adag felére! Élvezzük, hogy hálás növényeink szebben pompáznak, mint korábban!

Részletek:
• Azonnal használatra kész virágföld. Magyar mikrobiológusok, illetve növénytermesztési szakemberek professzionális fejlesztése.
• A kifejlesztett természetes összetevőknek köszönhetően a kiszökő párát elzselésíti, így alaposabb és hosszabb felszívódást biztosít a növények gyökerénél.
• Javul a tápanyagok hasznosítása a növények számára, az intelligens mikrokristályok a talajban elhelyezkedve kötődnek mind a talaj szemcséihez, mind pedig a növény gyökeréhez.
• Biogazdálkodásokban is használható professzionális virágföld.
• Felhasználási terület és mód: Univerzális ültetőközeg beltéri és kültéri, virágzó és fűszernövényekhez egyaránt.

Előnyei:
• természetes összetevők
• Mikrobiológusok által kifejlesztett mikrokristályok
• 50% kevesebb tápanyag utánpótlás
• 50 % kevesebb vízigény