Fali Tartó Konzol – Vertical + Basic termékekhez

2,490 Ft

Kategória:

A fali konzol egy olyan megoldás, mely bármilyen megfelelő függőleges felületen alkalmazható és a  Basic és  Vertical biztonságos felrögzítését biztosítja. Ez az új  kiegészítő lényegesen megnöveli e két rendszer formatervezési opcióinak számát, kihasználva a szabadság és kényelem adta lehetőségeket. A fali konzol segítsével könnyedén kiválaszthatja növényei számára a legmegfelelőbb helyet.

Dizájn és kényelem

A  fali konzolhoz 2 rozsdamentes acél csavar és 2 tipli tartozik, melyek a falhoz rögzítést biztosítják, valamint speciális tüskék vannak kialakítva, melyek a  Basic-re és a  Vertical-ra való szilárd rögzítésért felelnek. Felszerelése után a  fali konzol diszkréten és tökéletesen harmonizál a Basic-el és a Minigarden® Vertical-al egyaránt, a két rendszer mintegy építési elemeként jelenik meg.

Anyag és színek:

A fali konzol magas ellenálló képességű polipropilén kopolimerből készült és speciális adalékanyagok védik a napsugárzással szemben. Ezáltal extrém időjárási körülmények mellett is használható (napsugárzás és szélsőséges hőmérséklet), emellett teljes mértékben újrahasznosítható és a következő 5 színben érhető el:

Fehér, szürke, fekete, terrakotta, zöld.

Adatlap:

Értékesítési egység: Doboz
Tartalma: 1 konzol + 2 tüske a  Basic-hez való illesztéshez + 2 tüske a  Vertical alsó tálcájához való illesztéshez
Méretek: 18,2 * 13,3 * 8,9 cm
Súly: 0,09 kg
Anyag: Polipropilén  moplen UV védelemmel
Kidolgozás: Matt Grain MT-11007
Szinek: fehér, fekete, zöld, szürke, terrakotta
Gyártói garancia: 3 év
100%-ban újrahasznosítható