Corner Öntözőszett – max 12db modulra

7,990 Ft

Légy hatékonyabb a növényeid öntözésénél.

Kategória:

Öntözőrendszer

Az egyenletes öntözés hihetetlenül fontos a növények egészséges növekedéséhez, ezért is hoztuk létre a  öntözőrendszert, mely lehetővé teszi a növények helyes és rendszeres gondozását, bármilyen erőfeszítés nélkül.

Csepegtető öntözőrendszer készlet  Corner-hez

Ez a készlet 12 növény öntözésére alkalmas, azaz 12  Corner modulhoz. Az öntöző rendszer egy 6,5 mm külső átmérőjű, 3 csepegtetővel ellátott mikrocsepegtető-csőből áll, mely minden egyes modulon keresztül fut egy körkörös klipen (belső átmérő 9 mm), mely a modulok összekötésére szolgál, mialatt a cső teljesen rejtve marad. Az öntözőrendszer telepítése után a csepegtető rendszer kialakításához egy manuális (5 liter) permetezőt kell illeszteni a 1,5 m hosszú csőhöz (a cső a csomag tartalma). Abban az esetben, mikor a felhasználó nagyobb kényelemre vágyik, az öntöző készlet automatizálható és közvetlenül a fő vízvezetékhez csatlakoztatható. Ehhez egy programozóra, egy műtrágya elosztóra és egy szűrőre/nyomásszabályzóra van szükség.

Amennyiben a  Vertical-t és a Corner-t együtt akarja alkalmazni, a 2 fajta öntözőrendszer kombinálható.

Adatlap:

Értékesítési egység: szett 4 corner szett egybeépítéséhez
Tartalma:
Mikro csöpögtető szerelvények: 1 db elzáró, 12 db toldó, 10 db “T” , 1 db kereszt, 13 db könyök, 13 db végdugó, 12 db méretre vágott mikro csep cső, 11 db méretre vágott mikro cső ( 17,5 cm), 9 db méretre vágott mikro cső (8,5 cm), 1 db méretre vágott mikro cső ( 150 cm)
Technikai adatok: Átfolyás: 1,5 L/h
Csatlakozók tipusa: tüskés