24 tasakos Tápanyag Zöld Növényeknek és Zöldségeknek

1,990 Ft

A minőségi tápanyag alapvető fontosságú.

Kategória:

Grow Up Tápanyag kiegészítő

Az öntözéshez hasonlóan, a minőségi tápanyag is alapvető fontosságú az egészséges növények növekedéséhez. A Vertical, Corner és  Basic rendszerekben termesztett növények sem kivételek ez alól. Ebben a tekintetben a  termékek köre most már magában foglalja a tápanyagok innovatív megoldását különböző típusú növényekhez és felhasználásokhoz. Ez a Grow Up.  Grow Up 3 megoldást ajánl növények táplálásához, amit a zöld, narancs és barna (a Grow Up Brown nem kerül magyarországi forgalomba) színekkel különböztetünk meg:

 Grow Up Zöld

A zöld növények tápanyag kiegészítője, amely az összes makro-és mikro-tápanyagot tartalmazza, hogy a növények leveleinek növekedése optimális legyen.

Könnyű használat

Grow Up 1 tasakjának tartalma egy adag, a tasak tartalmát, 3 g-ot kell 1.25L öntözővízhez adni. A növény tápanyaggal való ellátását nagyban megkönnyíti a  Grow Up kiszerelése, a könnyű szállítása, tárolása és precíz adagolása.  Grow Up fő megkülönböztető jegye, hogy biztosítja a növények teljes és kiegyensúlyozott táplálását. A  Grow Up használata a Basic-hez könnyű és magától értetődő. Csak nyissa ki a tasakot, öntse a tartalmát a kivehető tartályba és töltse meg vízzel. A helyes tápanyag és öntözővíz arány ezzel azonnal garantált. A termék sokoldalúsága révén alkalmazható hagyományos öntöző rendszerekhez vagy egyéb öntözési tartályokhoz is:

1 tasak / 1,25 L
2 tasak / 2,5 L
4 tasak / 5 L